Nice scenery photo

TERMÉKEK


Geotermikus hőszivattyúk
A hőszivattyúk energiaforrása közvetítőanyag- vagy talajvíz. Geotermikus hőszivattyú használata esetén a fűtési költség akár 75%-al is csökkenhet. Továbbá nyáron ezt az energiát természetes hűtésre (passzív hűtésre) használhatjuk. Ajánljuk családi- és többlakásos házak fűtésére, 60kW-os fűtési teljesítményig ill. 2300KW-os fűtési teljesítményt meg nem haladó ipari létesítményeknél.
További információk a geotermikus hőszivattyús rendszerekről


Levegő/víz hőszivattyúk
Külső levegő segítségével fűt, hűt és állít elő meleg vizet. Külső levegős hőszivattyús rendszer esetén a fűtési költséget akár 50%-kal is csökkenthetjük. Nem szükséges kollektor (talajkollektor, árokkollektor vagy mélyfúrás) a működtetéshez, így a beszerelési kölségek alacsonyabbak mint a geotermikus hőszivattyú esetében. Családi és többlakások házak esetén 66kW fűtésteljesítményig, ipari felhasználásnál 860 kW-ig, továbbá kaszkádkapcsolással a teljesítmény 4224kW-ig növelhető.
További információk a levegő/víz hőszivattyús rendszerekről


Napkollektorok
Szolár síkkollektorok és nagy teljesítményű hőcsöves vákumcsőkollektorok használati meleg víz előállítására és részben napenergiával történő fűtésre; családi, többlakásos házak ill. lakóházak és többemeletes épületek számára.
További információk a napkollektoros rendszerekről


Napelemek
Nagy hatékonyságú poli- vagy monokristályos modulok.
További információk a napelemes rendszerekről


Pelletkazánok
Pelletkazán alacsony energiafelhasználású és passzívházak fűtésére, független a belső tér levegőjétől. Kapható víztartállyal vagy anélkül. Alkalmas központi fűtési rendszerhez illetve egy helység fűtésére.
További információk a pelletkazános fűtési rendszerekről


Tartályok
A duplafalú tartályt (DMPS) alacsony hőmérséklet igényű fűtési, hőszivattyús- és szolár fűtési rendszerekhez fejlesztették ki. A duplafalú tartály (DMPS) belseje használati melegvíztartály, melyet egy duplafalú acéllemez borít, a két acéllemez között pedig fűtővíz van. A minimális energiaveszteséget a poli-uretán szigetelőhab biztosítja.
További információk a tartályokról


Szellőztető berendezések
Szellőztető berendezések magas hővisszanyerési hatásfokkal. Alkalmazható családi és többlakásos házaknál, több emeletes épületeknél és ipari létesítménynél.
További információk a szellőztető rendszerekről


Szélkerekek
Axiális és radiális szélkerekek kisebb létesítmények villamosenergia termeléséhez. Sziget-üzemmódban vagy hálózathoz is csatlakoztatható.
További információk a szélkerekekről


Légkondicionáló tartozékok
Légkondicionáló- tartozék, fan coil rendszerű. Alkalmazható lakó-, többemeletes ill. irodaépületeknél, továbbá ipari létesítményeknél.
További információk a légkondicionáló tartozékokról


Kezdőlap | ÁSZF | Impresszum | Copyright © 2005-2022 ANTEK Green Energy

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS